Event banner

Steunkousen: hou je voeten warm en steun de Tiny Park Sessions!

-

Er zijn twee verschillende paren beschikbaar:
- Model 1 (zwart met rood accent)
- Model 2 (Rood met bij-logo)

Kan je wat meer missen? Overweeg dan om EXTRA Steunkousen of zelfs ULTRA Steunkousen aan te kopen. Alle inkomsten gaan integraal naar de organisatie en ondersteuning van de Tiny Park Sessions in juli 2023. Wees er snel bij, onze voorraad is beperkt.

Onze steunkousen worden geproduceerd door Sok, een Belgisch bedrijf dat haar productieproces volledig in Europa houdt en door middel van zonne-energie en afvalrecuperatie 100% energieneutraal en zero-waste is.

Disclaimer: onze steunkousen stimuleren de bloedvaten, want jouw steun verwarmt onze harten.

***Praktisch***
- via deze site kan je de steunkousen bestellen en direct betalen. Mocht dat niet lukken, kan je je bestelling telefonisch doorgeven via 09 237 04 07 of spring eens binnen.

- BELANGRIJK: de steunkousen worden eind januari geleverd. Eens jouw betaling voltrokken is, nodigen wij jou hartelijk uit om naar de "Kouste Nacht" te komen op 28/1 om je steunkousen in ontvangst te nemen en voor een bedankingswoord.

- Raak je er dan niet? Spring dan gewoon na 27/1 eens binnen in Bij' De Fleece Gasten met je betalingsbewijs en we geven je met plezier je steunkousen mee.

- Uitsluitend bestellingen boven €50 komen in aanmerking voor verzending. Gelieve contact op te nemen met ons indien je dit wenst.

Item Prijs € Aantal Bedrag €
Steunkousen Model 1
Je kiest voor zwart met een rood accent, je bent duidelijk een persoon van smaak. Met jouw €15 doen wij zaken zoals eten voorzien voor artiesten, stoelen en tafels huren en het park inkleden. Bedankt!
15.00 0.00
Steunkousen Model 2
Jij kiest voor rood met een bij-logo, je bent duidelijk iemand die goed in je schoenen staat. Met jouw €15 doen wij zaken zoals eten voorzien voor artiesten, stoelen en tafels huren en het park inkleden. Bedankt!
15.00 0.00
Steunkousen Model 1 - EXTRA steun
Jij kiest voor zwart met rode accenten, maar bent naast smaakvol ook gewoon een gul persoon. Je doet ons blozen. Met jouw €50 kunnen wij zaken bekostigen zoals onze podiumtent in het park, het vergoeden van onze vrijwilligers en de huur van geluidsmateriaal.
50.00 0.00
Steunkousen Model 2 - EXTRA steun
Jij kiest voor rood met het bij-logo, maar bent naast een zelfzekere mens ook gewoon enorm vrijgevig. Hoedje af. Met jouw €50 kunnen wij zaken bekostigen zoals onze podiumtent in het park, het vergoeden van onze vrijwilligers en de huur van geluidsmateriaal.
50.00 0.00
Steunkousen Model 1 - ULTRA steun
Jij kiest voor zwart met rode accenten, maar eigenlijk draait het voor jou niet om de kousen, hé? Met je menslievende inborst onderhoudt jij eigenhandig het sociale weefsel van de buurt en daarop mag je trots zijn. Wij buigen ons daarvoor in dankbaarheid. Want jouw €250 helpt ons dingen betalen zoals de gages van de artiesten die komen spelen en de geluidstechniekers die alles op- en afbouwen.
250.00 0.00
Steunkousen Model 2 - ULTRA steun
Jij kiest voor rood met het bij-logo, maar voor jou zijn de kousen niet het eigenlijke statement, hé? Met je menslievende inborst onderhoudt jij eigenhandig het sociale weefsel van de buurt en daarop mag je trots zijn. Wij buigen ons daarvoor in dankbaarheid. Want jouw €250 helpt ons dingen betalen zoals de gages van de artiesten die komen spelen en de geluidstechniekers die alles op- en afbouwen.
250.00 0.00
Totaal 0